Bild från Branschträff 2014

Västerås stad bjuder in till branschträff automation
– Hur mår ni idag? Hur går det?

Vi lovade återkomma och träffa er igen. Nu är det dags!
Vi på Näringsliv Västerås och politiker från Västerås stad i samarbete med Automation Region träffade er senast 2014. Vi kom då överens om att träffas igen. För er som inte kunde delta förra gången så är bakgrunden att Näringsliv Västerås sedan några år tillbaka besöker och träffar olika branscher och företagsområden i Västerås. Syftet med dessa möten är att vi och andra personer på Västerås Stad ska ha möjlighet att informera oss om läget men också kunna svara på frågor från er företagare.

Vi tar tillfället i akt och återkopplar från senaste träffen, Automation Region informerar om vad VINNOVAs VINNVÄXT-finansiering egentligen innebär och ni ger oss senaste uppdateringen om hur läget är för er verksamhet och bransch.

Vi från Näringsliv Västerås kommer liksom politiker och tjänstemän från Västerås stad. 

Antalet platser är begränsat, anmäl dig via länken ovan "jag vill anmäla mig", senast den 18 maj.

Varmt välkommen!
Näringsliv Västerås och Automation Region

Praktisk information

Tid: onsdagen den 25 maj kl 8.00 till 10.00

Plats: expectrum, The Hub, Kopparbergsvägen 10, Västerås

Anmälan: Via länken ovan, senast den 18 maj

Utskriftsversion av inbjudan: Ladda ner pdf »

Mer information: Kontakta Lena Eriksson, Näringsliv Västerås, 021-39 39 30, lena.eriksson@vasteras.se eller Anna Sandberg, Automation Region, 021 15 17 67, anna.sandberg@automationregion.com

Om Näringsliv Västerås: Näringsliv Västerås har till uppgift att skapa bästa möjliga förutsättningar för etablering och utveckling av företag. Näringsliv Västerås är ett av fem affärsområden i Västerås Marknad & Näringsliv AB. Näringsliv Västerås har en samordnande roll i stadens näringslivsarbete och ska underlätta åtgärder för både nya som befintliga, små som stora företag verksamma i Västerås. Västerås Näringsliv på webben »

Om Automation Region: VINNVÄXT-vinnaren Automation Region är en samverkansplattform vid Mälardalens högskola som samlar SME, stora bolag, akademi och offentlig sektor – sammanlagt 120 engagerade medlemmar och samarbetspartner. Automation Region arbetar även för att marknadsföra regionens automationskompetens, stimulera innovationer och säkra branschens långsiktiga kompetensförsörjning. Mer information finns på www.automationregion.com

Värdorganisation och finansiering

VINNVÄXT-vinnaren Automation Region är en centrumbildning vid Mälardalens högskola som samlar SME, stora bolag, akademi och offentlig sektor – sammanlagt över 120 engagerade medlemmar och samarbetspartner. Automation Region arbetar även för att marknadsföra regionens automationskompetens, stimulera innovationer och säkra branschens långsiktiga kompetensförsörjning.