Mälarenergi Block 6

Automation Expo hos Mälarenergi - besökarinbjudan

Onsdagen den 15 juni är det dags för årets sommarkombo, då bjuder Automation Region in till Automation Expo hos Mälarenergi och på kvällen hålls automationsbranschens egen festkväll Night Aut. Mälarenergi utlovar expobesökarna en spännande resa in i företagets framtida strategier och bjuder sedan på en rundtur genom världens största waste to energy-anläggning, Block 6.

Under expot kommer Mälarenergi berätta om hur de tar sig an framtidens utmaningar och trendspanar för att kunna ligga i framkant. Bland annat handlar det om att automation i företagets processer är en förutsättning för att uppnå ett hållbart samhälle men också hur det bidrar till att möta det framtida marknadsbehovet och konkurrensen från befintliga och nya marknadsaktörer. Mälarenergi berättar också om projektet Stadens kontrollrum som tar företaget från en position som infrastrukturförvaltare till att bli ledande i att leverera infrastrukturservice.

Vid två tillfällen under dagen erbjuds rundvandringar i världens stösta waste to engery-anläggning som finns hos Mälarenergi. Här ligger Mälarenergi i framkant och företag i hela världen visar intresse för funktionerna i anläggningen. Bekväma skor och ytterkläder som inte är allt för smutskänsliga rekommenderas för rundvandringen. Se tider i programmet nedan, anmälan i länken ovan  "jag vill anmäla mig". OBS Antalet platser är begränsat till 42 deltagare per omgång.

Program

10.00 – Rundvandring 1 (slut ca 11.30)
11.00 – Automation Expo öppnar
11.30 – Lättare lunch serveras
12.00 – Välkommen till Automation Expo, Automation Region
12.05 – Möjligheter och utmaningar hos Mälarenergi
14.00 – Automation Expo avslutas
14.00 – Rundvandring 2 (slut ca 15.30)

Tillsammans skapar vi en mötesplats för nya kontakter och samarbeten. Automation Expo är öppet för allmänheten, deltagandet är gratis och vi bjuder på en lättare lunch. Vi ser gärna att du anmäler dig via fliken här ovan så att vi kan beräkna förtäringen. Automation Expo sker i nära samarbete mellan Automation Region och Mälarenergi.

Antalet platser är bergänsat.

Lista över utställande företag »

Varmt välkommen!
Arbetsgruppen för affärsutveckling i Automation Region

Anmälan: Via länken ovan, "Jag vill anmäla mig"

Tider: onsdagen den 15 juni 2016.

– Rundvandring 1: kl 10.00-11.30
– Expot är öppet kl 11.00-14.00
– Rundvandring 2: kl 14.00-15.30

Plats: Mälarenergi, Besökscentrum, Södra seglaregatan 7, Västerås. Parkering finns i anslutning till expot. Länk till karta »

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

Värdorganisation och finansiering

VINNVÄXT-vinnaren Automation Region är en centrumbildning vid Mälardalens högskola som samlar SME, stora bolag, akademi och offentlig sektor – sammanlagt över 120 engagerade medlemmar och samarbetspartner. Automation Region arbetar även för att marknadsföra regionens automationskompetens, stimulera innovationer och säkra branschens långsiktiga kompetensförsörjning.