Mälarenergi Block 6

Automation Expo hos Mälarenergi – utställarinbjudan

Onsdagen den 15 juni är det dags för årets sommarkombo, då bjuder Automation Region in till Automation Expo hos Mälarenergi och på kvällen hålls automationsbranschens egen festkväll Night Aut. Mälarenergi utlovar expobesökarna en spännande resa in i företagets framtida strategier och bjuder sedan på en rundtur genom världens största waste to energy-anläggning, Block 6.

Under expot kommer Mälarenergi berätta om hur de tar sig an framtidens utmaningar och trendspanar för att kunna ligga i framkant. Bland annat handlar det om att automation i företagets processer är en förutsättning för att uppnå ett hållbart samhälle men också hur det bidrar till att möta det framtida marknadsbehovet och konkurrensen från befintliga och nya marknadsaktörer. Mälarenergi berättar också om projektet Stadens kontrollrum som tar företaget från en position som infrastrukturförvaltare till att bli ledande i att leverera infrastrukturservice.

Mälarenergi erbjuder utställare en egen rundvandring innan expot börjar, klockan 8.30-10.00. Två rundvandringar kommer att hållas för besökare, den ena klockan 10.00 till 11.30 och den andra klockan 14.00 till 15.30. Detta för att ge er utställare mycket tid med besökare. Bekväma skor och ytterkläder som inte är allt för smutskänsliga rekommenderas för rundvandringen.

Program

10.00 – Rundvandring 1 (slut ca 11.30)
11.00 – Automation Expo öppnar
11.30 – Lättare lunch serveras
12.00 – Välkommen till Automation Expo, Automation Region
12.05 – Möjligheter och utmaningar hos Mälarenergi
14.00 – Automation Expo avslutas
14.00 – Rundvandring 2 (slut ca 15.30)

Anmäl er i god tid så kan vi gemensamt verka för ett bra arrangemang med många besökare utifrån. Ni ansvarar för att bjuda in era kunder och kollegor samt sprida inbjudan i era nätverk. Automation Region skickar ut inbjudan via e-post och marknadsför aktiviteten i närområdet genom utskick. Automation Expo sker i nära samarbete mellan Automation Region och Mälarenergi. 

Varmt välkommen!

Affärsutvecklingsgruppen, Automation Region

Anmälan för utställare: Via länken ovan, "Anmälan"

Kostnad för utställare: 3 000 kronor exklusive moms för medlemmar i Automation Region (9 000 kronor exklusive moms för icke medlemmar).

Tid: Expot är öppet kl 11.00-14.00, onsdagen den 15 juni 2016.

Rundvandring för utställare: kl 08.30-10.00 (Uppställning av material 10.00-11.00) Anmälan till rundvandringen sker via e-post till anna.sandberg@automationregion.com

Plats: Mälarenergi, Besökscentrum, Södra seglaregatan 7, Västerås. Parkering finns i anslutning till expot. Länk till karta »

Night Aut startar klockan 17.00, inbjudan publiceras på hemsidan inom kort.

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

Värdorganisation och finansiering

VINNVÄXT-vinnaren Automation Region är en centrumbildning vid Mälardalens högskola som samlar SME, stora bolag, akademi och offentlig sektor – sammanlagt över 120 engagerade medlemmar och samarbetspartner. Automation Region arbetar även för att marknadsföra regionens automationskompetens, stimulera innovationer och säkra branschens långsiktiga kompetensförsörjning.