Night Aut 2016

Välkommen på automationsbranschens egen utekväll – Night Aut! Den 15 juni händer det, den här gången träffas vi på Elbakajen för incheckning och vidare instruktioner.

Vi s(n)eglar tillbaka till tidigare års Night Aut så förbered er på en trevlig afton med spännande aktiviteter, mat och dryck, överraskningar och glada automationsvänner! Destinationen är självklart hemlig. Vi avrundar vid 22-tiden och då finns möjlighet att förlänga kvällen med hjälp av stadens ordinarie festlighetsetablissemang. Den som vill avvika tidigare kommer inte behöva simma hem.

Samma dag – den 15 juni mellan kl 11.00 och 14.00 – arrangeras också Automation Expo hos Mälarenergi. Den som önskar en heldagsdos med automation besöker naturligtvis först expot och ansluter sedan klockan 16.30 till Night Aut.

Varmt välkommen!

Processledningen
021-15 17 67, anna.sandberg@automationregion.com
    

Praktisk information

Anmälan: Via länken ovan, "Jag vill anmäla mig". Sista anmälningsdag är den 12 juni.

Datum: Den 15 juni 2016

Tid: 16.30 till 22.00 (cirka)

Plats: Samling vid Elbakajen för avfärd mot hemlig destination. Karta »

Kostnad: 350 kr för medlemmar, 600 kr för övriga (i kostnaden ingår middag och dryck) Pris exklusive moms.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Värdorganisation och finansiering

VINNVÄXT-vinnaren Automation Region är en centrumbildning vid Mälardalens högskola som samlar SME, stora bolag, akademi och offentlig sektor – sammanlagt över 120 engagerade medlemmar och samarbetspartner. Automation Region arbetar även för att marknadsföra regionens automationskompetens, stimulera innovationer och säkra branschens långsiktiga kompetensförsörjning.