AR loggo
 

banner
Ja TackVilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Frukostmöte 3/4 med värd ABB

Norra Länken – automation i infrastruktur

Lars Mårtensson, produktchef inom ABB för automationslösningar mot svensk marknad, ger en presentation av Norra Länken Stockholm med fokus på automationsdelen av detta gigantiska infrastrukturprojekt.

Norra Länken är ett vägprojekt som, när det är klart runt 2015, kommer att förenkla bilresandet i de norra delarna av Stockholm – det vill säga runt Karolinska, Norra Station, Norrtull, Skanstull, Värtan och så vidare. Projektet kommer när det är genomfört förkorta restiden för oss västeråsare när vi ska till eller från Stockholm med bil.

Leden är en del av E20 och kommer till största delen att gå i tunnlar. Trafikverket ansvarar för projektet och ABB är underleverantörer av automationssystemet för projektet. ABB kommer dessutom att leverera elektrifieringen, det vill säga transformatorer, ställverk med mera.

Lars MårtenssonPlats: Automation Center i Kopparlunden · Sintervägen 12 · Västerås
Datum: Tisdag den 3 april 2012 · 07:30-09:00

Program:

07:30 Välkommen till Automation Center
– frukosten står framdukad!
07:40 Nyheter inom Automation Region
Helena Jerregård · Processledare
07:50 Norra Länken – automation i infrastruktur
Lars Mårtensson · ABB AB
08:30 Affärsmingel med automationskollegor
09:00 Avslut

Varmt välkommen!

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.