AR loggo
 

banner
Tipsa
banner

Jobb Shop i år kommer, liksom fjol, att arrangeras på Culturen i Kopparlunden.

 Se tv-klipp från SVT-Smålandsnytt: De raggar ingenjörer på stranden

Klick här för att läsa om Jobbshop i bilagan till NyTeknik


Även i år arrangeras den i samband med Career Days i Stockholm, det vill säga söndagen den 9 september. Jobb Shops fokus är att locka hit jobbsökande ingenjörer. Tanken är inte att ingenjörer i Mälardalen ska byta jobb med varandra, varför annonsering sker på nationell nivå.

Jobb Shop är ett samarrangemang mellan Jobb Shop Västerås Science Park, Automation Region och Jobba i Västerås. Mer information för både intresserade utställare och besökare läggs successivt upp på www.jobbshop.com. Det är (2012-09-07) 31 st  rekryterande företag som ställer ut.

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.