AR loggo
 

banner
Ja TackVilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Frukostmöte 8/5 med värd Prevas och MDH
Framgångsfaktorer för offshoring och guldkorn från TechDays

Vid ett fullmatat frukostmöte får vi höra olika aspekter på fenomenet offshoring. Björn Andersson från Prevas presenterar företagets projekt SmartShoring, vilket innehåller en satsning i Bangalore. Björn berättar om bakgrunden och vilka erfarenheter som gjorts under resans gång.

Petra Edoff, doktorand på Mälardalens högskola, studerar offshoring i globala produktutvecklingsföretag som ABB och Ericsson med fokus på deras samarbeten med Indien och Kina. Hon presenterar vilka framgångsfaktorer hon har identifierat för offshoring/outsourcing som en hållbar strategi.

Frukostmötet avslutas med att vi får ta del av en spaning från Tech Days i Örebro där Etteplan och Addiva har deltagit inom ramen för projektet Automationskompetens. Årets tema var Nextperience.

Plats: Automation Center i Kopparlunden · Sintervägen 12 · Västerås
Datum: Tisdag den 8 maj 2012 · 07:30-09:30

Program:

07:30 Välkommen – frukost serveras
07:40 Nyheter Automation Region Helena Jerregård
07:50 SmartShoring Björn Andersson, affärsutvecklare Prevas
08:10 Framgångsfaktorer för outsourcing Petra Edoff, doktorand MDH
08:30 Frågor och påfyllning av kaffe
08:45 Guldkornen från TechDays IT 2012 -tema Nextperience
09:30 Avslut

Välkommen!

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.