AR loggo
 

banner
Tipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Invigning av Västerås nya forskningsinstitut

Tisdagen den 15 maj | Mälardalens högskola, sal Gamma | Moderator: Claes Jonsson

SICS slår nu upp portarna till sin nya verksamhet i Västerås och härmed inbjuds du att delta vid invigningen. SICS Västerås kommer att fokusera på stärkta forskningssamarbeten mellan näringsliv, högskola och forskningsinstitut i Mälardalsregionen. Har du idéer eller behov som du vill diskutera är du välkommen att prata med oss under dagen!

Program och mer information kan du ladda ned här »

Hitta till sal Gamma »

Anmälan till Helena Jerregård, helenaj@sics.se, så snart som möjligt!

SICS Swedish ICT Västerås AB är ett helägt dotterbolag till SICS AB. Verksamheten stöttas av Länsstyrelsen Västmanland, Västerås stad och SICS AB och genomförs i samarbete med Mälardalens högskola och Automation Region.

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.