AR loggo
 

banner
Tipsa
banner

”Välkommen till Columbias och AddQ´s seminarium om Automation av Produktionstest.”
– Ett inspirerande kostnadsfritt halvdagsseminarium hos AddQ Consulting den 23 Maj.

Columbia Elektronik och AddQ Consulting inbjuder till ett kostnadsfritt halvdagsseminarium där vi presenterar våra produkter och lösningar inom test- och mätsystemutveckling.

Mats Klarholm från Columbia kommer här att presentera sina lösningar för modulära och skalbara funktionstestsystem och AddQ presenterar i sin tur sina lösningar för att skapa robusta och utbyggbara produktionstestsystem som är anpassade för global produktion.

MÅLGRUPP
Seminariet riktar sig i första hand till företag som bedriver elektronikproduktion och utveckling av elektronik och som vill utföra produktionstester så kostnadseffektivt som möjligt, bland annat genom att genomgående återanvända hårdvara och mjukvara.

FÖRELÄSARE
Mats Klarholm från Columbia Elektronik AB – där kärnverksamheten består i att förse elektronikmarknaden med kundanpassade fixturer för produktionstest. Därutöver förser man marknaden med kundanpassade modulära funktionstestsystem.

Mats Backlund från AddQ Consulting – skapar affärsnytta för kunder genom specialisttjänster inom test, kvalitetssäkring och effektivisering. AddQ är ett av få svenska konsultbolag som är enbart fokuserade på dessa tre områden.

PROGRAM
08.30-09.00 – Välkommen, kaffe och frukostmacka.
09.00-10.00 – Presentation av Columbias produkter för test.
- Columbias verksamhet, vilka vi är.
- Modulära funktionstestsystem.
10.00-10.15 – Fika paus.
10.15-11.15 – Presentation av AddQ – Automation av produktionstest för global produktion.
- Generella återanvända testsystem.
- Kontaktering av testobjekt.
- Hantering av resultatdata globalt.
11.15-12.00 – Demonstration samt frågor till Columbia och AddQ.

DATUM och PLATS
Onsdagen den 23 Maj, 2012. Frukost serveras från 08.30 och föredraget börjar 09.00 och beräknas sluta senast 12.30. Seminariet hålls vid Automation Center (Sintergatan 12, Västerås).
Då platserna tyvärr är begränsade vill vi ha din anmälan senast den 18 Maj.

ANMÄLAN SKER HÄR!

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.