AR loggo
 

banner
Tipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Välkommen till Automation Expo i Västerås
– den 19 juni i Automation Center!

Nu är det åter dags för Automation Expo i Västerås. Som vanligt fritt inträde – boka in Automation Center i Kopparlunden den 19 juni 11:00-15:00!

Automation Expo är en samlingspunkt för automationsbranschen och alla som verkar i den – men även för dig som ”bara” är nyfiken. Automation Expo genomförs i enkelhetens tecken; en trivsam mötesform där ingen föranmälan för dig som besökare krävs och där vi bjuder på fika och lättare förtäring, allt för att skapa en attraktiv mötesplats för branschens kunder och kollegor!

Anmälda företag (2012-06-19):
ABB Cewe-Control
ABB  Process Automation
Add consulting
Aros Circle AB
Automation Region
Etteplan
Motion Control
Novotek
Pepperl+Fuchs
Prevas
ÅF

12:00 Peter Lundström, ansvarig för Automation Center, och Karolina Winbo, biträdande processledare för Automation Region, hälsar alla välkomna!

Plats: Automation Center · Sintervägen 12 · Kopparlunden · Västerås

Varmt välkommen!
Arbetsgruppen för affärsutveckling · Automation Region

Expobild

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.