AR loggo
 

banner
Tipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Välkommen till Automation Expo i Västerås
– den 19 juni i Automation Center!

Nu är det dags för Automation Expo att återvända till Västerås. Boka din utställarplats redan nu för att säkra din medverkan den 19 juni mellan 11:00-15:00!

Automation Expo är den naturliga samlingspunkten för automationsbranschen och generellt och specifikt för Automation Regions medlemmar som utställare. Expots lättsamma form av mötesplats har visats sig mycket populär och som medlem i Automation Region kostar din utställarplats endast 2500:- exklusive moms.

Anmälda företag (2012-06-19):
ABB Cewe-Control
ABB  Process Automation
Add consulting
Aros Circle AB
Automation Region
Etteplan
Motion Control
Novotek
Pepperl+Fuchs
Prevas
ÅF

Kontakta gärna vår expoansvarige Christer Gerdtman för bokning och mer information på telefon 021-44 85 000 eller christer.gerdtman@motioncontrol.se.

Automation Expo håller öppet den 19 juni mellan 11:00-15:00 med fritt inträde för besökare. På kvällen den 19 juni arrangeras även den populära kvällsaktiviteten Night Aut, ett perfekt sätt att avsluta dagen – anmäl dig på www.automationregion.com!

Biträdande processledare Karolina Winbo inviger expot med Automation Centers ansvarige Peter Lundström – boka din plats nu!

Varmt välkommen!
Arbetsgruppen för affärsutveckling · Automation Region

expobild

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.