AR loggo
 

banner
Ja TackTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Bolla dina automationsfunderingar med en expertpanel – industrins svar på ”Draknästet”!

Har du tankar på nya automationsprojekt, eller sitter du med automationsprojekt som inte riktigt blev som tänkt? Ta då tillfället i akt och kom till MAX-mässan den 24 oktober och låt en expertpanel – kostnadsfritt – bidra med råd och dåd. Helt enkelt en förstudie i rapid-fart!

Via Automationsnästet erbjuder Automation Regionen för utvalda projekt kostnadsfri förstudie efter mässan. Automationsnästet är ett leverantörsoberoende event för att främja produktion och automation inom svensk industri. Vi vill nu komma i kontakt med tillverkande företag som står inför någon form av automationsutmaning:

  • Automatisering av ett produktionsavsnitt eller en maskin
  • Robotiserad automation med någon form av utmaning
  • Hantering i olika former
  • Automatiserad kvalitetskontroll/avsyning
  • Gränssnitt människa maskin (HMI) – eller mellan system
  • Energibesparing via automation
  • En ny produkt som kan öka tillverkningsindustrins konkurrenskraft

Det brådskar!

Anmäl ditt fall NU via www.automationregion.com/automationsnastet eller kontakta Tord Käck (projektledare på Automation Region) direkt på 0706 - 77 62 91 eller tord.kack@automationregion.com.

Automationsnästet – steg för steg

Steg 1: Anmäl dig och din frågeställning via länken ovan. Alla frågeställningar kommer att behandlas av experter på det aktuella området. Om expertgruppen finner din frågeställning intressant kommer du/ditt företag få chansen att gå vidare. Du får då också information om fortsatt process.

Steg 2: I samband med Manufacturing & Automation Expo (M.A.X) i Stockholm den 24 oktober kommer en offentlig rådgivning att äga rum. Du kommer att få träffa en expertgrupp som är unikt sammansatt för just din frågeställning. Expertgruppen belyser olika alternativ på automationslösningar, ditt företag får synlighet och vi kan tillsammans göra automationsindustrin mer attraktiv för ”ofrälsta”.

Steg 3: Om du tycker att den eller de lösningar som föreslås i paneldiskussionen är intressanta kommer du att erbjudas en subventionerad förstudie (val av förstudiegrupp – detaljanalys – kravspecifikation – förstudierapport) som sedan kan leda vidare till en färdig lösning.

Steg 4: Vi har tillsammans utvecklat en automationsmöjlighet!


 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.