AR loggo
 

banner
Ja TackVilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Frukostmöte 4/9 med värd LÅ Konsult
Reglering för sänkt energiförbrukning

Hur kan industrin sänka sin energiförbrukning med ASM-reglering? Välkommen att lyssna till Per Johansson från LÅ Konsult i Hallstahammar, teknisk säljare för AEG, ledande aktör inom kraftreglering och grön energi. Dessutom kommer Björn Medin från LövuddenAkademien och berättar om ledarskap, team- och arbetsgruppsutveckling under rubriken Lust och Olust – varmt välkommen!

Vid frukostmötet får du möjlighet att lära dig mer om hur industrin kan sänka sin energiförbrukningen med ASM-reglering på tyristordrifter. AEG tillverkade sin första tyristor 1961 och är idag ledande inom kraftreglering och grön energi. LÅ Konsult AB är ett konsultföretag inom industriautomation och medlemmar i Automation Region sedan ett år tillbaka. De är även återförsäljare för AEGs UPSer och tyristorer.

JohanssonLövuddenAkademien arbetar med utveckling och förändring som leder till effektiva och mer mänskliga organisationer. Björn Medin berättar om ledarskap,  team- och arbetsgruppsutveckling, att fatta beslut, delaktighet och vägen till kommunikation och resultat under rubriken Lust och Olust.

Plats: Automation Center i Kopparlunden · Sintervägen 12 · Västerås
Datum: Tisdag den 4 september 2012 · 07:30-09:00

Program:

07:30 Välkommen till Automation Center
– frukosten står framdukad!
07:40 Nyheter inom Automation Region
Helena Jerregård · Processledare
07:50 Reglering för sänkt energiförbrukning
Per Johansson · LÅ Konsult AB
08:30 Lust och Olust
Björn Medin · LövuddenAkademien
09:10 Affärsmingel med automationskollegor
09:30 Avslut

Anmäl dig via knappen ovan!
Varmt välkommen!


Helena Jerregård · Processledare
021-10 70 13 · helena.jerregard@automationregion.com

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.