AR loggo
 

banner
Ja TackVilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Frukostmöte 12/9 i Södertälje med värd Scania

Fördubbla Scanias produktivitet på några få år – är det verkligen möjligt?

Scania har som mål att långsiktigt vara den ledande leverantören av lastbilar, bussar och motorer. Det kräver att de förbättrar sig snabbare än konkurrenterna och levererar det som kunden efterfrågar till lägsta möjliga pris.

Här handlar det om Lean – eller SPS, Scania Production Systems, som Scania säger. Genom utveckling av arbetsmetoder och medarbetare ska Scania eliminera förluster och slöserier och säkerställa robusta produktionssystem.

Gert Frick, Director SPS & Industrial Development, ansvarig för Scanias fortsatta Lean-resa, kommer att berätta om hur de jobbar för att lyckas med utmaningen att leverera dubbelt så mycket med dubbla hastigheten och därigenom fördubbla sin produktivitet på fem år – och det på en mogen marknad!

Plats: Scania · Marcus Wallenberghallen · Södertälje
Parkering: P-tillstånd krävs och fås i receptionerna vid Scanias huvudkontor eller Marcus Wallenberghallen – kom i tid då det kan vara brist på lediga P-platser

Datum: Onsdag den 12 september 2012 · 08:00-10:00

Program:

08:00 Samling – frukosten står framdukad!
08:30 Nyheter inom Automation Region
Gunnar Iggendal · Automation Region
08:45 Fördubbla produktiviteten på några få år – är det verkligen möjligt?
Gert Frick · Scania
09:30 Affärsmingel med automationskollegor
10:00 Avslut

Frukostmötet är kostnadsfritt och alla automationsintresserade är välkomna – anmäl dig via knappen ovan!

Varmt välkommen till ett högaktuellt frukostmöte!

Gunnar Iggendal · Stockholmsansvarig Automation Region

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.