Utställande företag »
">
AR loggo
 

banner
Tipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Välkommen till Automation Expo i Nyköping
– den 20 september

Premiär för Automation Expo i Nyköping! Se till att boka din utställarplats redan nu för att säkra din medverkan vid premiärarrangemanget den 20 september mellan 11:00-15:00 – vi bjuder på buss tur och retur Västerås!

Automation Expo är en naturlig samlingspunkt för automations-branschen och alla som verkar i den. Expot står för en lättsam mötesform där ingen föranmälan för besökare krävs och vi bjuder på kaffe och smörgås. Som medlem i Automation Region kostar din utställarplats endast 2500:- exklusive moms. Eventuell plats på bussen bokas i samband med anmälan.

Utställande företag (2012-09-17):
ABB lågspänningsprodukter
Addiva
Automation Region
EIE maskin
Motion Control
Pepperl+Fuchs AB
Schneider Electric
Smidja

Kontakta Christer Gerdtman för bokning och mer information på telefon 021-44 85 000 eller christer.gerdtman@motioncontrol.se.

Plats Schneider Electric Sverige AB · Thorsmanfabriken
Tillverkarvägen 2 · Arnö Industriområde · Nyköping
Buss Avresa Västerås 08:00 från Mälardalens högskola
Vi är åter Västerås ungefär vid 17:30

Automation Expo i Nyköping är öppet den 20 september mellan 11:00-15:00 med fritt inträde för besökare. Välkomnar gör Karolina Winbo, Automation Region, och Georg Lannge, Schneider Electric.

Varmt välkommen!
Arbetsgruppen för affärsutveckling
Automation Region

Bild från förra Automation Expo i Västerås med
hamburgergrillning utanför Automation Center – i
mitten Västerås näringslivsdirektör Conny Petrén.

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.