AR loggo
 

banner
Ja TackVilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Januari
Torsdag
17

Föreläsning och diskussionsforum med Solvina 17 januari
Systematisk kravhantering

Detta seminarium i samarbete mellan Solvina och Automation Region vänder sig till medarbetare och chefer med intresse för krav- och versionshantering samt veriferings- och valideringsprocessen. Kravhanteringen inkluderar både projekt-, anläggnings- och systemperspektiv. Förutom föreläsning och diskussioner bjuder Solvina på en inledande, lättare lunch!

Seminariet ger en introduktion till konstruktiv och effektiv kravhantering inom industrin vilket inkluderar arbetsmetoder och exempel på hjälpmedel som tillämpas på arbetsmarknaden med exempel från bland annat kärnkraftsindustrin.

Medverkar gör Ulf Swedberg, regionchef Solvina Västerås, specialist konfigurationsstyrning, och Pontus Ryd, seniorspecialist inom säkerhets- och kvalitetsdemonstration. De belyser fördelarna och vinsterna med systematisk kravhantering där fokus ligger på problemlösning och praktisk tillämpning.

Deltagarna på seminariet kommer även att få chansen att ställa frågor till Ulf och Pontus gällande tillämpning och lösningar; denna avslutande diskussion sammanför förhoppningsvis företag som kan dra nytta av varandras utmaningar och lösningar!

Tid: Torsdag den 17 januari 2013 · 12:30-16:00 (cirka)

Plats: Gate25 · Pilgatan 25 · Västerås

Program:

12:30 Mingel och lättare lunch
13:00 Föreläsning systematisk kravhantering
14:00 Bensträckare med gott kaffe och kaka
14:15 Fortsättning systematisk kravhantering
15:00 Frågor och diskussioner
16:00 Avslut (cirka)

Anmäl dig senast den 10 januari via knappen ovan!

Eventuella frågor kring arrangemanget besvaras av Ulf Swedberg på ulf.swedberg@solvina.se eller 031-709 63 11.

Varmt välkommen!

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.