AR loggo
 

banner
Ja TackVilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Frukostmöte 6/11 – Capgemini och Mälardalens högskola
Är du radikal nog?

Välkommen till ett välfyllt frukostmöte! Denna tisdag bjuder vi på två ”radikala” föreläsningar som båda syftar till processeffektivisering. Arne Gustavsson från Capgemini lyfter fram vikten av informationsförsörjning som bas för processförbättring, medan Nina Bozic tar från Mälardalens högskola sitt avstamp ur Kaikaku för en radikal innovationsprocess. Välkommen till Automation Center den 6 november!

Föreläsningarna har olika utgångspunkt, men det finns en hel del som förenar. I slutänden handlar det om att lägga rätt grund för effektiva processer. Arne Gustavsson är ECM-konsult (Enterprise Content Management) på Capgemini och lyfter upp informationskvaliteten som en viktig del i processen för såväl produktion som administration. Korrekt information – till rätt plats och i rätt tid – är en nyckelfaktor för effektiviteten.

Nina Bozic är doktorand på Mälardalens högskola och driver ett projekt och en uppdragsutbildning som heter ”Culture and space for innovation”. För radikal innovation krävs ett nytt tänkesätt, vilket lyfts fram i forskningsprojektet Kaikaku. Det är ett sätt att stödja radikal innovation inom tillverkningsindustrin, ibland under beteckningen Rapid Improvement Event. Kaikaku kan dock tillämpas inom andra verksamheter än produktion, vilket Nina visar med de senaste rönen från forskningen.

Plats: Automation Center i Kopparlunden · Sintervägen 12 · Västerås
Nina BozicDatum: Tisdag den 6 november 2012 · 07:30-09:00

07:30 Välkommen till Automation Center
– frukosten står framdukad!
07:40 Nyheter inom Automation Region
Nina von Krusenstierna · Projektledare ARKEN
07:45 Informationsförsörjning som bas för
processförbättring
Arne Gustavsson · ECM-konsult · Capgemini
08:15 Culture and space for innovation
Nina Bozic · Doktorand · Mälardalens högskola
08:45 Affärsmingel med automationskollegor
09:00 Avslut

Anmäl dig via knappen ovan – varmt välkommen!
Nina von Krusenstierna · Projektledare ARKEN
021-10 16 97 · nina.von.krusenstierna@automationregion.com

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.