AR loggo
 

banner
Tipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

November
Tisdag
20

Välkommen till Automation Expo i Ludvika
– den 20 november

Återigen dags för en premiär för Automation Expo i en ny stad: Ludvika! Som vanligt är det fritt inträde, så boka in din eftermiddag redan nu för den 20 november 11:00-15:00!

Automation Expo är en samlingspunkt för automationsbranschen och alla som verkar i den – men även för dig som ”bara” är nyfiken. Automation Expo genomförs i enkelhetens tecken; en trivsam mötesform där ingen föranmälan för dig som besökare krävs och där vi bjuder på fika och lättare förtäring, allt för att skapa en attraktiv mötesplats för branschens kunder och kollegor!

Deltagande företag (2012-11-20)
ABB AB
ABB AB Lågspänningsprodukter
AddQ Consulting
Aros Circle AB
Automation Region
Beijer Electronics automation AB
EIE Maskin AB
Horner-APG
LÅ-konsult AB
Motion Control AB
Novotek Sverige AB
Pepper+Fuchs AB
Prevas AB
ÅF AB

Plats: High Voltage Valley · Fredsgatan 27 · Ludvika

Automation Expo i Ludvika är öppet den 20 november mellan 11:00-15:00 med fritt inträde för besökare.

12:00 Automation Regions biträdande processledare Karolina Winbo och
High Volltage Valleys processledare Kathrine Abrahamsen välkomnar
12:15 ”Utmaningarna för ABB i Ludvika med inriktning på automation” Birger Drugge, Global Product Manager, Capacitors, från ABB berättar om hur de kan behålla konkurrenskraftig produktion i Ludvika

Varmt välkommen!
Arbetsgruppen för affärsutveckling
Automation Region

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.