AR loggo
 

banner
Ja TackVilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

November
Tisdag
27

Frukostmöte 27/11 i Sollentuna med värd DynaMate Industrial Services
Lean Energy – med fokus på kundens lönsamhet!

Många företag lever med för höga kostnader och för stor affärsrisk där överförbrukning, dålig volymrörlighet och andra ”slöserier” inte upptäcks. Det kan leda till att de försöker investera sig ur problem istället för att börja förbättringsarbetet med det de redan har.

Genom att tänka i nya banor som tydligt utgår från kundernas krav och lönsamhet och inse att kunderna – internt och externt – inte är beredda att betala för allt vi gör går det att skapa helt nya förutsättningar för lönsam och energieffektiv produktion, underhåll och logistik.

Per-Erik Johansson, DynaMate Industrial Services, har lång erfarenhet av dessa frågor och kommer att berätta om hur du kan jobba med energianvändningen integrerat med underhåll, produktion och logistik ur värdeflödesperspektiv för att lyckas. Det gäller att jobba med tydligt fokus, ställa rätt frågor för att se slöseriet och minimera allt som inte tillför något värde för kunden. Värdeflödet beskriver aktiviteterna du måste göra för att klara kundernas krav och Lean-arbetet blir vägen att nå målet.

Välkommen till ett Lean-inriktat frukostmöte där du får lära dig mer om att förbättra genom att använda det du behöver, så lite som möjligt – och bara när du behöver det!

Plats: Beijer Electronics Automation AB · Bergkällavägen 32 · Sollentuna
Parkering: Parkera på plats märkt ”Tillstånd erfordras”, hämta tillstånd hos Beijer
Datum: Tisdag den 27 november 2012 · 08:00-10:00

08:00 Välkommen – frukosten står framdukad!
08:30 Nyheter inom Automation Region
Gunnar Iggendal · Automation Region
08:45 Lean Energy – med fokus på kundens lönsamhet!
Per-Erik Johansson · Senior Konsult ·
DynaMate Industrial Services
09:45 Affärsmingel med automationskollegor
10:00 Avslut

Frukostmötet är kostnadsfritt – anmäl dig via knappen ovan!

Varmt välkommen till ett högaktuellt frukostmöte!
Gunnar Iggendal · Stockholmsansvarig Automation Region

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.