AR loggo
 

banner
Tipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

November
Onsdag
21

Välkommen till IT-forum 21 november 2012
En spännande dag i Sandviken

FindITs branschdag arrangeras för sjätte året i rad med syfte att lyfta fram ny teknik & goda exempel inom Industriell IT samt erbjuda en mötesplats som främjar nya kontakter.

Dagen riktar sig till dig, som med hjälp av IT, arbetar med utveckling av processer och verksamhet inom små- och medelstora företag samt processindustri.

För dig som vill nyttja dagen extra mycket erbjuder vi en frukost med casepresentationer. Under hela dagen kan du besöka Mötestorget där främst IT-leverantörsföretag presenterar sina verksamheter och produkter.

Lennart Paulsson från IT Forum 2011 är dagens moderator. Han brinner för stora möten och säkrar att du får med dig nya lärdomar, behagligt tempo och möjligheter till många nya kontakter.

TID Onsdagen den 21 november
PLATS Sandbacka Park, Sandviken, ingång Spångvägen 10
PROGRAM klicka här
FRÅGOR Johanna Esplund 076-775 73 01 eller johanna.esplund@findit.sandbackapark.com
ANMÄLAN Gör din anmälan via formuläret på www.findit.sandbackapark.com senast den 16/11
FÖRST TILL KVARN GÄLLER Branschdagen är kostnadsfri, men antalet platser är begränsat. Anmälan är bindande och ej avanmäld plats debiteras med 1500 kronor

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.