AR loggo
 

banner
Ja TackVilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

December
Tisdag
04

Frukostmöte 4/12 med värdar Xdin och Expectrum
Ett komplett lag i Mälardalen

Välkommen till ett frukostmöte med Patrik Juhlin från Xdin, som drar spännande paralleller mellan teknikbranschen och sin elithockeykarriär. Dessutom ger Expectrums utvecklingschef Anna Sjödin en inspirerande bild av Expectrum, dess verksamhet och målsättning.

Xdin är ett av Sveriges snabbast växande konsultbolag med över 1200 medarbetare. Patrik Juhlin lyfter gemensamma nämnare mellan teknikbranschen i allmänhet och Xdin i synnerhet med sina erfarenheter från elithockeykarriären. Göran Sandström kompletterar med att visa hur företaget nu breddar sin verksamhet genom inbyggda system, informationssystem och Test/QA i Mälardalen.

Expectrum bidrar med gränsöverskridande samarbeten till kompetensförsörjning genom att väcka teknikintresse, utveckling genom innovationsstöd och omvärldssamverkan samt synliggörande av regionen och Västerås. Välkommen till ett frukostmöte som ger dig en bred bild av regionen och dess möjligheter!

Plats: Automation Center i Kopparlunden · Sintervägen 12 · Västerås
Datum: Tisdag den 4 december 2012 · 07:30-09:00

07:30 Välkommen till Automation Center
– frukosten står framdukad!
07:40 Nyheter inom Automation Region
Helena Jerregård · Processledare
07:45 Xdin – bygger ett komplett lag i Mälardalen
Patrik Juhlin · Göran Sandström · Xdin
08:15 Om Expectrum – dess verksamhet och målsättning
Anna Sjödin · Expectrum
08:30 Affärsmingel med automationskollegor
09:00 Avslut

Anmäl dig via knappen ovan!

Varmt välkommen!

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.