AR loggo
 

banner
Ja TackVilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Mars
Fredag
22

Nå nya kundgrupper med stor köpkraft!

Välkommen till en workshop med teamet bakom Volvo Concept Car! Workshopen är specialanpassad för företag som jobbar med tekniska produkter och processer. Den riktar sig till dig som är intresserad av att konkret arbeta med hur en designprocess med användarna i fokus kan leda till innovationer.

Tatiana Butovitsch Temm och Camilla Palmertz från Ampersand tittar på innovationer utifrån ett kundperspektiv och delar med sig av sina metoder och erfarenheter. De kommer till Västerås den 22 mars för att inspirera företag kring innovationer, kryddat med både goda exempel och fatala misstag!

När? 22 mars · 12:00-16:00
Var? Automation Center · Sintervägen 12 · Västerås
Hur? Anmäl dig via knappen ovan senast 20 mars!

Kostnaden är 500 kronor plus moms för ickemedlemmar och 100 kronor plus moms för Automation Regions och Västerås Science Parks medlemmar, fika och lunch ingår! Beloppet faktureras till den adress du anger vid anmälan.

Seminariet är ett samarrangemang mellan Automation Region och Västerås Science Park.

Bild

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.