AR loggo
 

banner
Tipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

April
Tisdag
09

Olja- och gasseminarium den 9 april


Business Sweden i Norge bjuder in till seminarium och branschmässa för att ge ditt bolag en unik möjlighet att komma i kontakt med beslutsfattare hos världsledande bolag inom olja- & gasutvinningsteknik. Norsk leverantörsindustri mot olja & gas är inne i en kraftfull tillväxtfas drivet av höga oljepriser och nya stora fyndigheter inom offshoresektorn. Många norska bolag har ett stort behov av och intresse för de resurser och den kompetens som finns i Sverige.

Ditt företag får förståelse för offshorebranschens struktur, möjligheter och kommande projekt genom inbjudna talare från bland annat Lundin Petroleum, FMC, Aker Subsea och GE Oil & Gas. Dessutom avslutas dagen med mingel och möjlighet att initiera kontakter med potentiella kunder inför den kommande mässan. Registreringen har stängt men möjlighet till deltagande finns fortfarande. För mer information se http://www.business-sweden.se/Om-oss/Seminarier-och-events/EventsSeminarier/Seminarium-och-massa-i-Norge-om-mojligheter-in-Subsea-sektorn/

Välkomna!

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.