AR loggo
 

banner
Ja TackVilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Maj
Tisdag
14

Anmäl ditt företag till Ingenjörspitchen
– Automation Center den 14 maj

Välkommen till Ingenjörspitchen den 14 maj i Västerås. Kom och ta reda på vad studenterna egentligen läser nuförtiden på ingenjörsprogrammen – passa på att nätverka med studenter för att stärka ditt arbetsgivarvarumärke!

För den som önskar finns också möjlighet att vara med och ”pitcha” sin egen verksamhet för studenterna, det vill säga en möjlighet till en kort och kärnfull presentation av dig som arbetsgivare under tre till fem minuter. Här kan du även berätta om vilka rekryteringsbehov ni har och varför det är bra att jobba hos just er.

Företagets medverkan är gratis, men anmäl dig i god tid!

Under kvällminglet får alla företag ett eget bord med bordsplacering och studenter får mingla runt. Här ges möjlighet att mer informellt berätta om ditt företag som arbetsplats och vilka karriärsmöjligheter som kan finnas.. Ta gärna med en roll-up att ha i anslutning till bordet.

Plats: Automation Center · Västerås
Tid: 15:30-19:00 · Tisdag den 14 maj
Program  
15:30 Registrering och samling med tid för att ställa iordning material vid mingelborden
16:00 Vilka olika ingenjörsutbildningar finns det på högskolan?
Studenter berättar om sin utbildning och vilka ämnen som ingår.
17:00 Bensträckare
17:15 Företagspitch med korta och kärnfulla presentationer av arbetsgivare för studenter
18:15 till cirka 19:00 är det kvällsmingel med dryck och pizza!

Innan minglet påannonserar vi vilka företag som gästar, varför vi vill att du bifogar en kort text om din verksamheten i anmälan samt vilken typ av ingenjörsstudenter som är mest intressant för just er verksamhet.
Anmäl ditt företags medverkan på via knappen ovan senast den 7 maj.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Annelie Wikingson på Mälardalens högskola:
annelie.wikingson@mdh.se · 021-10 14 08!

Arrangörerer till Ingenjörspitchen är Automation Region, Karriärtorget på Mälardalens högskola, Västerås Science Park och Samhällskontraktet.

Kontakt Automation Region: Karolina Winbo · Biträdande processledare · 021-10 73 77 · karolina.winbo@automationregion.com

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.