AR loggo
 

banner
Ja TackVilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

April
Torsdag
11

Välkommen till "Packbridge efter 3"!
Automatisering ökar konkurrenskraften

Kompetens inom automation är en styrka i svensk industri och utan tvekan en svensk framtidsbransch. Automation är också en förutsättning för långsiktig konkurrenskraft. Samtidigt handlar automatisering också om resursanvändning, energi och miljö. Automation omfattar alla system runt mätning och styrning av tillverkningsprocesser där produktivitet, kvalitet, miljöstyrning och människans interaktion står i fokus.

Ett område av stor vikt för industrin, och därmed ett viktigt ämne även för Packbridge att ta upp i en workshop. Den 11 april arrangerar de ett "Packbridge efter 3" på temat ”Automatisering ökar konkurrenskraften”. Den här gången kommer de till Västerås eftersom arrangemanget sker i samarbete med Automation Region.

Mer information finns här!

Missa inte denna spännande eftermiddag. Anmäl dig via knappen ovan.

Mer information har Olof Nyström på Packbridge via olof@packbridge.se.

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation. Här har stora och små företag samlats i mängd med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden. Läs mer om oss och våra aktiviteter på vår hemsida.