Utställande företag »
">
AR loggo
 

banner
Ja TackVilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Juni
Tisdag
18

Dags för hamburgergrillning på Automation Center

Automation Expo i Västerås den 18 juni

Så var det åter dags för Automation Expo i Västerås och som alltid finns intressanta automationsrepresentanter på plats, gott fika och fritt inträde – samt de supergoda hamburgarna som vi alla minns från ifjol. Boka din utställarplats på Automation Center den 18 juni mellan klockan 11:00-14:00!

Ett arrangemang som detta blir inte bättre än deltagande företag – och den kraft ni lägger ned! Vi tar gärna emot förslag på talare och/eller ”dragplåster” som kan locka fler besökare. Det viktigaste är dock att ni som utställare även bjuder in era kunder och kollegor, samt att ni sprider inbjudan i era egna nätverk!

Automation Expo är en naturlig samlingspunkt för automationsbranschen och alla som verkar i den. Det behövs ingen föranmälan för besökare och vi bjuder på fika och hamburgare, nygrillade på plats vid entrén till Automation Center.

bild   Automation Expo i Västerås är öppet den 18 juni mellan 11:00-14:00 med fritt inträde för alla besökare. Expot genomförs i samarbete med Automation Center och i lokalen finns ståbord och plats för rullkassetter och presentationsmaterial. Samma kväll arrangeras även kvällsaktiviteten Night Aut Light.

Anmälan för utställare: via knappen ovan.

Kostnad för utställare:
2500 kronor exklusive moms för medlemmar i Automation Region (7500 kronor exklusive moms för icke medlemmar)

Plats:
Automation Center · Sintergatan 12 · Västerås

För mer information kontakta Christer Gerdtman på 021-44 85 000 eller christer.gerdtman@motioncontrol.se.

Varmt välkommen!
Arbetsgruppen för affärsutveckling
Automation Region
 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.