AR loggo
 

banner
Ja TackVilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Överraskningarnas tid är inte förbi …

Boka in Night Aut Light den 18 juni!

I år genomför vi en lite ”lättare” variant av Night Aut eftersom vi lägger vårt krut på genomförandet av Automation Summit den 5-6 september. Men en god tradition kan inte brytas hur lätt som helst – välkommen till Night Aut Light!

Årets Night Aut håller en lite mer Light profil, men grundstommen är densamma – en trevlig afton bland alla glada automationsmänniskor! Dessutom har vi med oss Expectrum som medarrangör, vilket gör det ännu trevligare.

Som vanligt samlas vi på Elba-kajen för incheckning, varefter vi tar oss vidare till hemlig plats för förplägnad i överraskningens tecken. Du får även tillfälle att träffa och mingla med Automation Regions nye styrelseordförande Håkan Nytorp!

Samma dag – den 18 juni mellan 11:00-14:00 – arrangeras också Automation Expo på Automation Center. Den som önskar en heldag med automation besöker naturligtvis först expot och ansluter sedan klockan 17:30 till Night Aut Light på kajen!

Kostnad: Priset inklusive välkomstdryck, lättare middag, underhållning och överraskningar är 150 kronor för medlemmar, respektive och medinbjudna – övriga betalar självkostnadspriset 400 kronor.
Tid: 17:30 till 22:00 (cirka)
Plats: Elba-kajen
Anmälan: Via knappen ovan.

Vinnare

Till vänster: Glada vinnare av tävlingen på Night Aut 2012!

Varmt välkommen!
Helena och Karolina med processledning och arbetsgruppledare

Medarrangör:
expektrum

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.