AR loggo
 

banner
Tipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Dags för hamburgergrillning på Automation Center

Automation Expo i Västerås den 18 juni

Så var det åter dags för Automation Expo i Västerås och som alltid finns intressanta automationsrepresentanter på plats, det är fritt inträde och de supergoda hamburgarna som vi alla minns från ifjol är tillbaka – boka in ditt besök redan idag för den 18 juni mellan klockan 11:00-14:00 på Automation Center!

Automation Expo är en samlingspunkt för automationsbranschen och alla som verkar i den – men även för dig som ”bara” är nyfiken. Automation Expo genomförs i enkelhetens tecken, en trivsam mötesform där ingen föranmälan för dig som besökare krävs. Vi bjuder på fika och lättare förtäring, allt för att skapa en attraktiv mötesplats för branschens kunder och kollegor!

Vid 12-tiden hälsar Automation Regions processledare Helena Jerregård alla välkomna och introducerar Lars Gustafsson från Vinnova. Lars kommer att berätta om finansieringsmöjligheter med anledning av Vinnovas nya Forska&Väx- utlysning. Företag inom alla branscher, som kan påvisa en stark potential att vidareutvecklas och växa, är välkomna att söka finansiering för forsknings- och utvecklingsprojekt. Projektet kan genomföras självständigt eller i samarbete med externa partner. Lars finns sedan kvar en stund för att svara på frågor.

Därefter kommer Matilda Eriksson från Västerås Science Park att berätta om Projekttorget, en kostnadsfri tjänst som Västerås Science Park erbjuder företag i Västmanland. Tjänsten erbjuder rådgivning i och vägledning till rätt kapital och hur du kan ansöka om projektpengar.

Automation Expo i Västerås är öppet tisdagen den 18 juni mellan 11:00-14:00 med fritt inträde för alla besökare. Arrangemanget genomförs i samarbete med grillmästare Peter Barkenskiöld på Automation Center.

Boka samtalstid med utställande företag, klicka här!

För mer information kontakta Christer Gerdtman på 021-44 85 000 eller
christer.gerdtman@motioncontrol.se.

 

 

 

      


Varmt välkommen!
Arbetsgruppen för affärsutveckling
Automation Region

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.