AR loggo
 

banner
Ja TackVilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

September
Tisdag
03

Frukostmöte med ARKEN den 3 september

Samband mellan kravhantering och test

Vi inleder vårt frukostprogram den 3 september med att arrangera ett seminarium i samarbete med ARKEN kring vikten av kravhantering och test med konkreta tips om hur du kan jobba mer effektivt. Du får även tips om kursutbud med både certifieringar och icke-certifieringskurser.

Seminariet riktar sig till alla som har en roll i krav- eller testarbetet, samt de roller som blir påverkade av dessa områden. Principerna är generella och kan appliceras i alla utvecklingssammanhang, oavsett hur mycket det handlar om ren IT-utveckling. Seminariehållare är Konsultbolag1, specialistbolag inom kravhantering och test, med instruktör Ninna Morin.

 

Plats: Automation Center i Kopparlunden · Sintervägen 12 · Västerås
Datum: Tisdag den 3 september 2013 · 07:30-09:00

Program:

07:30 Välkommen till Automation Center
– frukosten står framdukad!
07:50 Nyheter inom Automation Region
Helena Jerregård · Processledare
08:00 Samband mellan kravhantering och test
Ninni Morin · Konsultbolag1
09:00 Avslut

 

Varmt välkommen!
Gertrud Fager · Projektledare ARKEN · 021-15 17 04
gertrud.fager@automationregion.com

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.