AR loggo
 

banner
Tipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

November
Fredag
22

Har du råd att inte arbeta med mångfald?

Inbjudan till Västerås första och största Mångfaldsdag för näringslivet i Västerås.

■  Fredagen den 22 november
■  Klockan 9.00–15.45
■  Mälardalens Högskola, Omegasalen

Vi vill med denna dag ge dig som företagledare, chef eller personalchef och ditt företag en möjlighet att ta del av en dag som kommer ge dig kunskap, energi och kraft att arbeta mer och effektivt med mångfaldsfrågor.

Våra föreläsare kommer med inspiration, forskning, uppvaknanden, kunskap och motivation leda dig till ett mer framgångsrikt arbete inom mångfald. Du ges nu möjligheten att lyssna på klassresor, konsten att få vara annorlunda utifrån normsamhället, lönsamheten med mångfald, hur man maxar affären utifrån att bredda kunderna, hur man attraherar kvinnor till chefspositioner, hur utanförskap kan omvandlas till win - win situationer samt en utbildning kring mångfald och jämställdhet för att ge dig grunden som ger dig och ditt företag ökad kompetens och därmed ökar ditt företagsvärde.

För program, anmälan och mer information, klicka här »

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.