Utställande företag »
">
AR loggo
 

banner
Ja TackVilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Oktober
Torsdag
24

I samarbete med Seco Tools i Fagersta

Välkommen till Automation Expo den 24 oktober

Nu är det åter dags för Automation Expo i Fagersta, där vi för två år sedan genomförde ett lyckat och välbesökt arrangemang. Torsdagen den 24 oktober mellan 11:00-14:00 är Automation Expo åter i kommunen – passa på att visa upp er kompetens, boka en utställarplats redan idag!

Automation Expo är en naturlig samlingspunkt för automationsbranschen och alla som verkar i den. Allt sker under lättsamma former och som vanligt finns flera intressanta automationsrepresentanter med på expot. Länken mellan Mälardalen och norra Västmanland behöver stärkas och detta är ett steg i den riktningen. På plats finns representanter från Seco Tools som även kommer att hålla ett kortare föredrag. För besökare är det fritt inträde och det bjuds även på fika och en lättare lunch.

Tillsammans skapar vi nya kontakter och detta kräver en insats från er som deltar som utställare. Ni ansvarar för att bjuda in era kunder och kollegor samt sprida inbjudan i era nätverk. Vi behöver även tips på föreläsare och andra programpunkter som kan locka besökare; det blir helt enkelt ett bättre event om vi lägger ner lite extra tid och kraft på det!

bild  

Utställande företag tilldelas ett bord samt plats för två rullkassetter. Finns intresse från flera företag kan en gemensam bussresa ordnas till och från eventet (bussen går då från Västerås) – kontakta Anna enligt nedan.

Anmälan för utställare: via knappen ovan.

Tid:
11:00-14:00 · Torsdag den 24 oktober · 2013

Kostnad för utställare: 2500 kronor exklusive moms för medlemmar i Automation Region (7500 kronor exklusive moms för icke medlemmar)

Plats:
Seco Tools AB (hörsalen och Training Center) · Björnbacksvägen 2 · Fagersta
Fri parkering finns på området

För mer information kontakta Anna Sandberg på 070-253 54 06 eller anna.sandberg@automationregion.com

Varmt välkommen!
Arbetsgruppen för affärsutveckling
Automation Region

 

 

 

 

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.