AR loggo
 

banner
Vilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Oktober
Torsdag
24

I samarbete med Seco Tools i Fagersta

Välkommen till Automation Expo den 24 oktober

Nu är det åter dags för Automation Expo i Fagersta, där vi för två år sedan genomförde ett lyckat och välbesökt arrangemang. Torsdagen den 24 oktober mellan 11:00-14:00 är Automation Expo åter i kommunen – träffa kollegor, kunder och konkurrenter!

Automation Expo är en naturlig samlingspunkt för automationsbranschen och alla som verkar i den. Allt sker under lättsamma former och som vanligt finns flera intressanta automationsrepresentanter med på utställningen. Länken mellan Mälardalen och norra Västmanland behöver stärkas och detta är ett steg i den riktningen. På plats finns representanter från Seco Tools som även kommer att hålla ett kortare föredrag. För besökare är det fritt inträde och det bjuds även på fika och en lättare lunch.


 
 

Körschema
Tid: 11:00-14:00 · Torsdag den 24 oktober · 2013
Plats: Seco Tools AB (hörsalen och Training Center) · Björnbacksvägen 2
Fagersta · Fri parkering finns på området

12:00 hälsar Automation Regions processledare Mikael Klintberg alla välkomna med en kort introduktion till arrangemanget.

Strax därefter tar Roger Andersson från Seco Tools över med en presentation av Seco Tools och deras behov och förutsättningar.

Ingen föranmälan behövs – men registrera dig vid entrén så bjuder vi på fika eller lättare lunch!

För mer information kontakta Anna Sandberg på 070-253 54 06 eller
anna.sandberg@automationregion.com.

Varmt välkommen!
Arbetsgruppen för affärsutveckling
Automation Region

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.