AR loggo
 

banner
Ja TackVilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Oktober
Fredag
25

Frukostmöte den 25 oktober med Almi Företagspartner och SICS

Utlysningar och finansieringsmöjligheter

Den 25 oktober hålls ett frukostmöte hos Almi Företagspartner, ett samverkansmöte med syfte att informera medlemmarna i Automation Region om alternativa finansierings-möjligheter och de nya utlysningar som är aktuella inom branschen. Det finns flera intressanta vägar att gå för att kompetensutveckla och utveckla företagen mot ett mer innovativt klimat. Som avrundning presenterar SICS sin verksamhet i regionen.

Under frukostmötet kommer Almi att presentera de olika utlysningar som är aktuella just nu, bland annat Affärsutvecklingscheckar, Innovationscheckar och SKAPA-priset. Extra tonvikt kommer att läggas på en introduktion till Forsknings-, Utvecklings- och Innovationscheckar.

Bakom satsningen ligger Affärsplan Västmanland (Länsstyrelsen Västmanland) och samverkanspartner är Almi, Mälardalens högskola och Västerås Science Park, som tillsammans vill verka för utveckling av länets innovationsarbete inom företagen. Syftet är att ge företag med potential och vilja att utveckla en forsknings- och innovationsverksamhet långsiktigt en möjlighet att starta det arbetet.

Med tanke på forskning och innovation följer sedan en kort presentation av SICS verksamhet. Presentationen hålls av Helena Jerregård, tidigare processledare för Automation Region och idag vd för SICS Västerås.


 
 

Plats: Almi Företagspartner · Stora Gatan 16 · Västerås
Datum: Fredag den 25 oktober 2013 · 07:30-09:00

Program:

07:30 Välkommen – frukosten står framdukad
07:40 Automation Region hälsar alla välkomna
Mikael Klintberg · Processledare
07:45 Aktuella utlysningar för finansiering
Mikael Lindfors · Almi Företagspartner
08:20 Presentation av SICS verksamhet
Helena Jerregård · Vd SICS Västerås
08:30 Fortsatt mingel med automationskollegor
09:00 Avslut

Frukostmötet är kostnadsfritt och alla automationsintresserade är välkomna.
Anmäl dig via knappen ovan!

Varmt välkommen!

Mikael Klintberg · Processledare · 021-10 70 13
mikael.klintberg@automationregion.com

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.