AR loggo
 

banner
Tipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Oktober
Onsdag
23

Affärsmöjligheter inom automation i Marocko

Välkommen att träffa en Smart City-delegation från Marocko i Stockholm den 23-25 oktober. Bakgrunden till besöket är de ambitiösa investeringar inom ”nya städer” som Marocko genomför sedan ett par år tillbaka. Projektplanen initierades 2011 och budgeten ligger på motsvarande 78 miljarder SEK (100 miljarder dirham). För närvarande är cirka 20 städer/stadsdelar under uppbyggnad, och de statliga och privata aktörer som utvecklar dessa städer efterfrågar intelligenta och kostnadseffektiva lösningar – och de är intresserade av svenska lösningar!

Två punkter i programmet är värda att noteras särskilt:
Förmiddagen den 23/10 ges möjlighet att till företagspresentationer Förmiddagen den 25/10 är reserverad för B2B-möten med delegaterna.

Besöket arrangeras som en uppföljning av en Smart City-konferens som Business Sweden arrangerade i Rabat i april tidigare i år med cirka 130 deltagare och som väckte stor uppmärksamhet. Ett särskilt fokus vid delegationen läggs på energieffektivitet i byggnader (innovativa lösningar inom ventilation, isolering etc ) samt kollektivtrafiklösningar (konsulter, stadsplanerare, arkitekter, bussystem etcetera).

Program och mer information, klicka här!

Deltagaravgiften för SME är 10K SEK. För mer information kontakta marie.gidlund@business-sweden.se.

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.