AR loggo
 

banner
Tipsa
banner

Intresseanmälan till affärsutvecklingsgruppen!

Affärsutvecklingsgruppen arbetar övergripande för att generera fler affärer för medlemmarna. Gruppen är medlemsdriven och fungerar genom att gruppens medlemmar föreslår olika aktiviteter och sedan aktivt deltar för att driva dessa.

Affärsutvecklingsgruppen är som namnet antyder till för att utveckla affärerna för klustrets medlemmar. Detta betyder att de flesta aktiviteterna har fokus på sälj och nätverksbyggande. Gruppen träffas normalt en gång i månaden där gruppens aktiviteter planeras och diskuteras.

Jag vill anmäla mig och mitt företag till att vara med i Automation Regions Affärsutvecklingsgrupp, genom att klicka här!
Regler mm, se längre ner i denna information.

Klicka här för att se vilka som lämnat in en intresseanmälan!

Reglerna är:
Alla medlemmar i Automation Region har rätt att vara med i affärsutvecklingsgruppen. Medlemskap i gruppen är frivilligt och kostnadsfritt. Dock kan det kosta att deltaga på gruppens arangemang, till exempel Expona. De företag som är med i gruppen förväntas ställa upp för gruppen och vara någorlunda aktiva. Vilket sker genom att någon av företagets grupprepresentater minst några gånger per år är med på gruppens aktiviteter samt minst en gång per år hjälper till med att anordna en aktivitet varje år. Genom att fylla i intresseanmälan godkänns reglerna.

De aktiviteter gruppen kommer att genomföra under nästa år är:
* Lunchmöten, ca 9-10 gånger per år, där bland annat gruppens aktiviteter diskuteras.
* Expon, 3-4 stycken per år
* Studiebesök, 3-4 stycken per år
* Bjuda in slutkunder till "runda bords samtal", 2-4 stycken per år
* Anordna föreläsningar med affärsfokus, 2-4 stycken per år

Har du förslag på vart vi ska ha nästa Automation Expo?

Skicka in förslag om vart du skulle vilja att det låg, klicka här!

Automation Region söker företag som vore intressanta att göra studiebesök hos och andra förslag.

Skicka in förslag, klicka här!

Tack på förhand!

Christer Gerdtman, ordförande i affärsutvecklingsgruppen
christer.gerdtman@motioncontrol.se
021-44 85 000

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.