AR loggo
 

banner
Ja TackVilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Februari
Fredag
07

Inbjudan till branschträff inom automation

Hur mår ni? Hur går det?

Vi på Etablering Västerås kör sedan några år tillbaka en road show, där vi besöker och träffar olika branscher och företagsområden i Västerås. Syftet med dessa möten är att vi och andra personer på Västerås Stad ska ha möjlighet att informera oss om läget men också kunna svara på frågor från er företagare.

Nu vill vi träffa er som är medlemmar i Automation Region. Vi vill veta hur ni mår, vad ni har på gång och hur ni samverkar. Hur upplever du företagsklimatet i Västerås? Har du några frågor till oss? Sitter du med funderingar och är osäker på till vem du ska vända dig? Din åsikt är viktig för oss och därför vill vi träffa dig!

Medverkande vid möte från Västerås Stad är bland andra Bo Dahlöf (stadsdirektör), Ulla Persson (ordförande kommunstyrelsen), Elisabeth Unell och Conny Petrén. Vi bjuder på kaffe och smörgås.

Tid: Fredag den 7 februari klockan 08.00-10.00
Plats: Elite Stadshotell, Västerås
Anmälan: Via knappen ovan

Vi hoppas att du vill delta på denna träff och vi är tacksamma för anmälan via länken ovan senast den 3 februari. Observera att denna inbjudan endast gäller medlemsföretagen i Automation Region.
  

Varmt välkommen!

Conny Petrén

Näringslivschef
  

  

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.