AR loggo
 

banner
Ja TackVilka kommerTipsa   PDF-version Utskriftsversion
banner

Mars
Tisdag
04

Inbjudan till frukostmöte den 4 mars

Beställarkompetens – det är inte så svårt att göra rätt!

Vägen fram till en beställning består av flera steg som inte går att hoppa över eller slarva sig igenom. Ett gott arbete i beställningen minimerar risken för kostsamma problem och svårigheter längre fram. Vid frukostmötet den 4 mars berättar Bernt Henriksen från Prevas hur beställarkompetensen kan förbättras på 45 minuter.

Det finns inga genvägar till en genomarbetad och bra beställning, men det finns verktyg. Bernt Henriksen är Kompetenscenterchef för produktionsutveckling på Prevas och har mångårig erfarenhet i det arbete som genomförs innan själva beställningen. Under 45 minuter guidar han genom djungeln av förstudier, kravhantering, förfrågningar, offerter och upphandlingsförfarande.

Tid:      Tisdagen den 4 mars 2014, 07.30-09.00
Plats: Automation Center i Kopparlunden, Sintervägen 12, Västerås

07:30 Välkommen till Automation Center
– frukosten står framdukad!
07:40 Nyheter inom Automation Region
Mikael Klintberg · Processledare
07:45 Det är inte så svårt att göra rätt!
Bernt Henriksen, Prevas
08:30 Affärsmingel med automationskollegor
09:00 Avslut

 

 

Varmt välkommen!
Mikael Klintberg · 021-10 70 13 · mikael.klintberg@automationregion.com

 
Automation ger oss de verktyg som behövs för långsiktigt säker produktion med uppfyllda miljökrav. Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.