Utställande företag »
">

   

Automation Expo på Scania den 8 april

Nu är det äntligen dags för ett Automation Expo hos Scania i Södertälje. Tisdagen den 8 april slår vi upp portarna för ett expo kombinerat med intressanta föredrag om Scanias automationsplaner.

Automation Expo är en naturlig samlingspunkt för automationsbranschen och alla som verkar i den. Allt sker under lättsamma former och som vanligt finns flera intressanta automationsrepresentanter med som utställare. De utställande företagen hittar du här!

Lars-Henrik Jörnving, Vice President, Head of Global Industrial Development, Scania CV, presenterar Scanias arbete med produktionsutveckling. Andreas Rosengren arbetar globalt med strategisk utveckling och standardisering inom automation. Han kommer att ge oss en bild av Scanias arbete, planer och investeringar inom automation och industriell IT.

För besökare är det fritt inträde och vi bjuder även på en lättare lunch. Observera att vi vill veta hur många som kommer för att kunna beräkna måltider med mera. Anmäl dig via länken ovan, gärna så snart som möjligt!

Varmt välkommen!

Arbetsgruppen för affärsutveckling
Automation Region
  

Anmälan: Via länken ovan, "Jag vill anmäla mig"

Tid: Expot är öppet kl 11.00 - 14.30, tisdag den 8 april 2014.

Plats: Scania, Marcus Wallenberghallen, Vagnmakarvägen 2, Södertälje [karta].

Parkering: Alla besökare hänvisas till parkeringen vid Scania Syd [karta]. Från E4, ta avfart nr 142, infarten till parkeringen med bemannad vägbom ligger bakom JET-macken vid första rondellen. En transferbuss kommer att köra mellan parkeringen och Marcus Wallenberghallen på ungefär följande tider. Från parkeringen: 10.45, 11.05, 11.25 och 11.45. Åter till parkeringen: 13.00, 13.30, 14.00 och 14.30.

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.