Västerås stad bjuder in till branschträff

Expectrum i Västerås

Vi lovade återkomma och träffa er igen. Nu är det dags! Vi på Näringsliv Västerås och politiker från Västerås stad i samarbete med Automation Region träffade er en första gång i februari i år. Vi kom då överens om att träffas igen – nu i juni.

För er som inte kunde delta förra gången så är bakgrunden att Näringsliv Västerås sedan några år tillbaka träffar olika branscher och företagsområden i Västerås. Syftet med dessa möten är att vi och andra personer på Västerås Stad ska ha möjlighet att informera oss om läget men också kunna svara på frågor från er företagare.

Vi tar tillfället i akt och informerar om den senaste rankingen gällande företagsklimatet i vår kommun och ni ger oss senaste uppdateringen om hur läget är för er verksamhet och bransch. 

Vi från Näringsliv Västerås kommer liksom politiker och tjänstemän från Västerås stad. Vi bjuder på kaffe och smörgås.

Vi hoppas att du vill delta på denna träff och vi är tacksamma för anmälan via Automation Regions hemisda senast den 5 juni. 

Observera att denna inbjudan endast gäller medlemsföretagen i Automation Region.
   

Praktisk information

Anmälan: Senast den 5 juni via länken ovan 

Tid: Onsdag 11 juni klockan 08.00-10.00

Plats: Expectrum, Kopparbergsvägen 10, konferensrum Maker Hub

Mer information: Kontakta Karolina Winbo på 021-10 73 77 eller karolina.winbo@automationregion.com.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.