Automation Expo på expectrum den 17 juni

Nu är det åter igen dags för Automation Expo i Västerås – den här gången på nyöppnade expectrum! Intressanta automationsrepresentanter kommer att finnas på plats, inträdet är som vanligt fritt och vi bjuder på en lättare lunch. Passa på att medverka och visa upp er kompetens och era produkter och lösningar för automation.

Under Expot kommer Anna Sjödin, utvecklingschef Västerås stad, presentera konceptet expectrum – bakgrunden och ambitionerna. Anders O E Johansson, programchef för det strategiska innovationsprogrammet PiiA, berättar om den senaste utvecklingen inom fältet. Presentationerna startar cirka kl 12.

Automation Expo är en naturlig samlingspunkt för automationsbranschen och alla som verkar i den. Expot är öppet för allmänheten och alla utställare som medverkar ansvarar för att bjuda in besökare i sina respektive nätverk. Utställande företag tilldelas ett bord samt plats för en roll-up.

Varmt välkommen!
Arbetsgruppen för affärsutveckling
Automation Region
  

Anmälan för utställare: Via länken ovan, "Anmälan"

Kostnad för utställare: 3 000 kronor exklusive moms för medlemmar i Automation Region (9 000 kronor exklusive moms för icke medlemmar).

Tid: Expot är öppet kl 11.00 - 14.00, tisdag den 17 juni 2014.

Plats: expectrum, Kopparbergsvägen 10, Västerås.

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.