Automation Expo på expectrum den 17 juni

Nu är det åter igen dags för Automation Expo i Västerås – den här gången på nyöppnade expectrum! Automation Expo är en naturlig samlingspunkt för automationsbranschen och alla som verkar i den. Allt sker under lättsamma former och som vanligt finns flera intressanta automationsrepresentanter med som utställare. 

Under Expot kommer Anna Sjödin, utvecklingschef Västerås stad, presentera konceptet expectrum – bakgrunden och ambitionerna. Anders O E Johansson, programchef för det strategiska innovationsprogrammet PiiA, berättar om den senaste utvecklingen inom fältet. Presentationerna startar cirka kl 12.

Inträdet är som vanligt fritt och vi bjuder på en lättare lunch. Observera att vi vill veta hur många som kommer för att kunna beräkna måltider med mera. Anmäl dig via länken ovan, gärna så snart som möjligt!

Varmt välkommen!

Arbetsgruppen för affärsutveckling
Automation Region
  

Anmälan: Via länken ovan, "Jag vill anmäla mig"

Tid: Expot är öppet kl 11.00 - 14.00, tisdag den 17 juni 2014.

Plats: expectrum, Kopparbergsvägen 10, Västerås.

Mer information: Kontakta Christer Gerdtman på 021-448 50 00 eller christer.gerdtman@motioncontrol.se.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.