Automation Expo på Pfizer den 18 september

Utställningen är fulltecknad, välkommen att ställa ut nästa gång!

I våras hölls ett Automation Expo i Södertälje med rekordstort deltagande, över 200 personer besökte expot. Nu fortsätter vi med samma upplägg och den 18 september är det Pfizer i Strängnäs som är värd för eventet. Expot kombineras med presentation av Pfizers verksamhet och tankar kring automationslösningar (detaljerat program släpps senare i augusti). För besökare är inträdet fritt och vi bjuder även på en lättare lunch.

Antalet utställarplatser är begränsat och anpassas efter lokalerna, se till att anmäla er som utställare i god tid. Utställande företag tilldelas ett bord samt plats för två roll-ups.

Pfizer är ett av världens ledande läkemedelsföretag med fler än 90 000 anställda i 150 olika länder. Företaget en stark drivkraft att förbättra forskning, utveckling och tillverkning av läkemedel. Företagets viktigaste målsättning är att bidra till att människor får ett länge och friskare liv och det uppnås genom ett innovativt arbetssätt och effektiva automationslösningar. 

Tillsammans skapar vi nya kontakter och detta kräver en insats från er som deltar som utställare. Ni ansvarar för att bjuda in era kunder och kollegor samt sprida inbjudan i era nätverk. Vi behöver även tips på föreläsare och andra programpunkter som kan locka besökare; det blir helt enkelt ett bättre event om vi lägger ner lite extra tid och kraft på det!

Varmt välkommen!

Arbetsgruppen för affärsutveckling
Automation Region
  

Anmälan för utställare: Via länken ovan, "Anmälan"

Kostnad för utställare: 3 000 kronor exklusive moms för medlemmar i Automation Region (9 000 kronor exklusive moms för icke medlemmar).

Tid: Expot är öppet kl 11.00 - 14.00, torsdag den 18 september 2014.

Plats: Pfizer, Mariefredsvägen 37, Strängnäs. Parkering finns i anslutning till expot.

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.