Automation Expo på Pfizer den 18 september

Den 18 september bjuder Automation Region in till Automation Expo hos Pfizer i Strängnäs. Expot kombineras med presentation av Pfizers verksamhet och tankar kring automationslösningar. Förutom detta kan ni som besökare träffa flera utställande företag som presenterar sin verksamhet. 

Pfizer är ett av världens ledande läkemedelsföretag med fler än 90 000 anställda i 150 olika länder. Företaget en stark drivkraft att förbättra forskning, utveckling och tillverkning av läkemedel. Företagets viktigaste målsättning är att bidra till att människor får ett längre och friskare liv och det uppnås genom ett innovativt arbetssätt och effektiva automationslösningar. 

För besökare är inträdet fritt och vi bjuder även på en lättare lunch. Klicka här för att se vilka företag som ställer ut!

Utställningshallen har en begränsning på maximalt 80 personer och därför kommer dagen att delas upp i två mottagningar – kl 11.00 till 13.00 samt kl 12.30 till 14.00. De som anmäler sig först hamnar i den första gruppen. Den automatiska bekräftelsen på anmälan innehåller information om när du som besökare är välkommen.

Varmt välkommen!

Arbetsgruppen för affärsutveckling
Automation Region
  

Anmälan: Via länken ovan, "Jag vill anmäla mig"

Tid: Torsdagen den 18 september med två mottagningar – kl 11.00 till 13.00 samt kl 12.30 till 14.00. De som anmäler sig först hamnar i den första gruppen. Den automatiska bekräftelsen på anmälan innehåller information om när du som besökare är välkommen.

Plats: Pfizer, Mariefredsvägen 37, Strängnäs. Parkering finns i anslutning till expot.

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.