HUB2014 banner

HUB2014 är en ny nationell energikonferens som samlar energibranschens ledande beslutsfattare för att fördjupa de viktigaste framtidsdiskussionerna. Konferensen arrangeras av ECC, Energy Competence Center, i samarbete med ABB, Bombardier, Mälarenergi, Westinghouse, Mälardalens högskola, Västerås stad, Länsstyrelsen Västmanland och Kokpunkten Energy arena.

Missa inte möjligheten att inspireras av några av Sveriges mest välrenommerade representanter för energisektorn när de ger sin syn på de frågor som är avgörande för energibranschen och dess påverkan på samhället i stort. Konferensen startar med lunch på onsdag den 22 oktober kl 11.45 och avslutas efter site-besök på torsdag den 23 oktober kl 15.00.
  

Talare vid PiiA Summit 2014

Några av talarna vid HUB2014: Percy Barnevik, tidigare koncernchef på ABB, Magnus Hemmingsson, vd Mälarenergi, Johan Söderström, vd ABB, Sara Mazur, forskningschef Ericsson Research, Erik Brandsma, gd Energimyndigheten.
      

Praktisk information

Tid: Onsdag den 22 oktober kl 11.45 till torsdag den 23 oktober kl 15.00

Plats: Aros Congress Center i Västerås

Kostnad: 2 850 kr exkl moms

Mer information och anmälan: www.hub2014.se »

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.