Automation Expo på Orkla Foods Sverige AB den 13 november

Orkla Foods Sverige AB

Den 13 november arrangerar vi i samarbete med Västerås Science Park Automation Expo på Orkla Foods Sverige AB i Kumla. Orkla Foods tar fram och tillverkar livsmedel under kända varumärken som Felix, Önos, Risifrutti och Ekströms med flera. Deras tillverkning består till stor del av automatiserade processer och de är därför intresserade av vad Automation Regions medlemsföretag har att erbjuda. Under dagen kommer Johan Linné, platschef på Orkla Foods, hålla ett föredrag om företagets verksamhet och utmaningar.

Det nya upplägget för Automation Expo där vi har en slutkund som värd har visat sig vara lyckosamt. Med ett högt antal utställare och besökare har många nya kontakter uppstått och goda samarbeten har inletts. Tidigare har Automation Expo hållits på bland annat Seco Tools i Fagersta, Scania i Södertälje och Pfizer i Strängnäs med upp till 200 deltagare. 

Antalet utställarplatser är begränsat och anpassas efter lokalerna, se till att anmäla er som utställare i god tid. Utställande företag tilldelas ett bord samt plats för två rollup. 

För besökare är Automation Expo gratis och tillsammans hjälps vi åt att bjuda in kunder, kollegor och samarbetspartners. Tillsammans skapar vi nya kontakter och detta kräver en insats från er som ställer ut. Det blir helt enkelt en bättre aktivitet om vi lägger ner lite extra tid och kraft!

Varmt välkommen!

Arbetsgruppen för affärsutveckling
Automation Region
  

Anmälan för utställare: Via länken ovan, "Anmälan"

Kostnad för utställare: 3 000 kronor exklusive moms för medlemmar i Automation Region (9 000 kronor exklusive moms för icke medlemmar).

Tid: Expot är öppet kl 11.00 - 14.00, torsdag den 13 november 2014.

Plats: Orkla Foods Sverige AB, Viagatan 17 i Kumla. Parkering i anslutning till expot [länk till karta].

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.