Automation Expo på Orkla Foods Sverige AB den 13 november

Orkla Foods Sverige AB

Den 13 november arrangerar vi i samarbete med Västerås Science Park Automation Expo på Orkla Foods Sverige AB i Kumla. Orkla Foods tar fram och tillverkar livsmedel under kända varumärken som Felix, Önos, Risifrutti och Ekströms med flera. Deras tillverkning består till stor del av automatiserade processer och under dagen kommer Johan Linné, platschef på Orkla Foods, hålla ett föredrag om företagets verksamhet och utmaningar.

Orkla Foods arbetar med ett brett utbud av produkter – allt från frukost till kvällsmat med god representation av ekologiska och hälsosamma alternativ. Företagets ledstjärna är att den mat och dryck som tillverkas och säljs ska vara välsmakande och tillagad med omtanke om både människa och miljö.

Automation Expo är en naturlig samlingspunkt för automationsbranschen och alla som verkar i den. Allt sker under lättsamma former och som vanligt finns flera intressanta automationsföretag med som utställare.

För besökare är inträdet fritt och vi bjuder även på en lättare lunch. Klicka här för att se vilka företag som ställer ut!

Varmt välkommen!

Arbetsgruppen för affärsutveckling
Automation Region
  

Anmälan: Via länken ovan, "Jag vill anmäla mig"

Tid: Expot är öppet kl 11.00 - 14.00, torsdag den 13 november 2014.

Plats: Orkla Foods Sverige AB, Viagatan 17 i Kumla. Parkering i anslutning till expot [länk till karta].

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.