Automation Expo på Westermo Teleindustri

Westermo Teleindustri

Årets första Automation Expo hålls den 12 februari hos Automation Regions medlemsföretag Westermo Teleindustri i Stora Sundby. Expot kombineras med presentation av Westermo Teleindustris verksamhet och tankar kring automationslösningar (detaljerat program kommer i besöksinbjudan). För intresserade arrangeras även en guidad rundvandring i anläggningen, anmälan sker på plats (rundvandring för utställare efter att expot stänger kl 14.00). För besökare är inträdet fritt och vi bjuder på en lättare lunch.

Westermo Teleindustri, som kan räknas som både slutkund och leverantör, har specialiserat sig på produkter och lösningar för datakommunikation för krävande tillämpningar – som till exempel järnvägar, flygteknik, vägar och tunnlar. Företaget har vuxit med dotterbolag i flera länder och har försäljningspartners i över 35 länder världen över. Westermo Teleindustri är ett svenskt företag som vid sidan av tillverkningen har stort fokus på forskning och utveckling.

Antalet utställarplatser är begränsat och anpassas efter lokalerna – se till att anmäla er som utställare i god tid. Utställande företag tilldelas ett bord samt plats för två rolluper.

Tillsammans skapar vi nya kontakter och detta kräver en insats från er som deltar som utställare. Ni ansvarar för att bjuda in era kunder och kollegor samt sprida inbjudan i era nätverk. Automation Region skickar ut inbjudan via e-post och marknadsför aktiviteten i närområdet via lokal media.

Varmt välkommen!

Affärsutvecklingsgruppen, Automation Region
  

Anmälan för utställare: Via länken ovan, "Anmälan"

Kostnad för utställare: 3 000 kronor exklusive moms för medlemmar i Automation Region (9 000 kronor exklusive moms för icke medlemmar).

Tid: Expot är öppet kl 11.00 - 14.00, torsdag den 12 februari 2015. (För utställare som vill delta på guidad tur räkna med avslut ca 15.00).

Plats: Westermo Teleindustri, Stora Sundby [länk till karta].

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.