Möte i affärsutvecklingsgruppen den 16 februari

Det är mycket på gång inom Affärsutvecklingsgruppen, flera aktivieter har dragits igång och ännu fler ska planeras. Den 16 februari hålls ett förlängt möte i Affärsutvecklingsgruppen. På agendan står först det ordinarie mötet. Därefter kommer gruppen starta upp arbetet med att skapa ett verktyg som företag kan använda sig av för att få bukt på bristerna i beställarkompetens. Arbetsnamnet för verktyget är "Cax-bok för beslutsfattare" och resultatet kan bli en bok, en utbildning, en workshop eller en film. Låter det intressant? Du kan vara med och ta fram verktyget! Välkommen!

Affärsutvecklingsgruppen arbetar övergripande för att generera fler affärer för medlemmarna. Gruppen är medlemsdriven och finns till för att utveckla affärerna för klustrets medlemmar och de flesta aktiviteterna har fokus på sälj och nätverksbyggande.

Anmäl ditt deltagande genom att klicka på länken ovan "Jag vill anmäla mig".

För frågor eller för att anmäla eventuell specialkost, kontakta Christer Gerdtman, christer.gerdtman@motioncontrol.se.
 

Praktisk information

Tid: Måndag den 19 januari 2015, kl 12.00 - 15.00 (ordinarie möte i Affärsutvecklingsgruppen slutar ca 13.30)

Plats: expectrum, Hub 10 (skrapan), Västerås

Denna aktivitet är endast öppen för medlemmar i Automation Region.

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.