Automation Expo i Avesta med Stora Enso

Stora Enso

Den 23 april är det återigen dags för Automation Expo. Denna gång hålls expot i Avesta och värd för eventet är Stora Enso Fors Bruk AB. För att underlätta för besökare och utställare så hålls expot i Kopparhallen i Avesta som ligger i industriområdet Koppardalen.

Under expot kommer Stora Enso att presentera sin verksamhet och berätta om vilka utmaningar man ser framåt. Företaget ser stora möjligheter och vill utveckla verksamheten. Stora Enso profilerar sig som ett nytänkade företag inom pappersindustrin med produkter inom papper, biomaterial, träprodukter och förpackningar. Företaget är innovativa och jobbar aktivt med olika utvecklingsfrågor för att kunna erbjuda kunderna fungerande lösningar med förnyelsebara material. Globalt så har företaget ca 27 000 anställda varav ca 4 800 arbetar i Sverige.

Utställande företag tilldelas ett bord samt plats för två rolluper. Anmäl er i god tid innan expot så kan vi gemensamt verka för ett bra arrangemang med högt intresse. För besökare är inträdet fritt och vi bjuder på en lättare lunch.

Tillsammans skapar vi nya kontakter och detta kräver en insats från er som deltar som utställare. Ni ansvarar för att bjuda in era kunder och kollegor samt sprida inbjudan i era nätverk. Automation Region skickar ut inbjudan via e-post och marknadsför aktiviteten i närområdet genom utskick. Automation Expo arrangeras av Automation Region i samarbete med Västerås Science Park.

Varmt välkommen!

Affärsutvecklingsgruppen, Automation Region

Anmälan för utställare: Via länken ovan, "Anmälan"

Kostnad för utställare: 3 000 kronor exklusive moms för medlemmar i Automation Region (9 000 kronor exklusive moms för icke medlemmar).

Tid: Expot är öppet kl 11.00 - 14.00, torsdag den 23 april 2015.

Plats: Kopparhallen, Polervägen 7, Avesta (Koppardalen)  [länk till karta].

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: Ladda ner pdf »

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.