Automation Expo i Avesta med Stora Enso

Stora Enso Fors Bruk ABDen 23 april är det återigen dags för Automation Expo. Denna gång hålls expot i Avesta och värd för eventet är Stora Enso Fors Bruk AB. För att underlätta för besökare och utställare så hålls expot i Kopparhallen i Avesta som ligger i industriområdet Koppardalen.

Under expot kommer Stora Enso att presentera sin verksamhet och berätta om vilka utmaningar man ser framåt. På plats finns företagets VD Cecilia Carter och Ronny Sjöberg som är sektionschef för anläggning & investeringar. Företaget ser stora möjligheter och vill utveckla verksamheten. Stora Enso profilerar sig som ett nytänkade företag inom pappersindustrin med produkter inom papper, biomaterial, träprodukter och förpackningar. Föredraget börjar ca 12.00.

Stora Enso kommer ha en monter på Automation Expo som bemannas av automationschef Jan Andersson och automationsingenjör Johan Meurling. Företaget är innovativa och jobbar aktivt med olika utvecklingsfrågor för att kunna erbjuda kunderna fungerande lösningar med förnyelsebara material. Globalt så har företaget ca 27 000 anställda varav ca 4 800 arbetar i Sverige.

Tillsammans skapar vi en mötesplats för nya kontakter och samarbeten. Automation Expo är öppet för allmänheten, deltagandet är gratis och vi bjuder på en lättare lunch. Vi ser gärna att du anmäler dig via fliken här ovan så att vi kan beräkna förtäringen.

Lista över utställande företag »

Varmt välkommen!

Arbetsgruppen för affärsutveckling
Automation Region i samarbete med Västerås Science Park
  

Anmälan: Via länken ovan, "Jag vill anmäla mig"

Tid: Expot är öppet kl 11.00 - 14.00, torsdag den 23 april 2015.

Plats: Kopparhallen i Avesta (Industriområdet Kopparlunden). [länk till karta]

Mer information: Kontakta Anna Sandberg på 021-15 17 67 eller anna.sandberg@automationregion.com.

Utskriftsversion: Länk till PDF»

 

Mälardalen är en ledande region för automation där stora och små företag samlas med produkter och applikationskunnande i världsklass. Företagsklustret Automation Region syftar till att ta tillvara denna mångfald och ytterligare utveckla vår globala position och kompetens inför framtiden.